DUALAR EDİLDİ

Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak Yahşihan’da bitmemiş yol kalmayacak

Gıda sektörüne yeni bir imaj kazandıracak nezih ve ferah alanı ile Bol Bol Ekmek Unlu Mamuller Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı No:47/A da gerçekleştirdiği açılış ile hizmete girdi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta davetlilere Bol Bol Ekmek Unlu Mamuller tarafından üretilen tatlı ve pasta ikramı yapılırken, açılış öncesi dualar edildi.

YENİ BİR İŞLETME AÇIYORUZ

Açılışta konuşan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, “Yeni bir işletme açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun ve bol helal kazançlar diliyorum. Ticaret odası olarak, Oda Başkanı olarak bir işletmeyi açmak bizleri çok onura ve mutlu etti. Bir iş yeri açmak istihdam, aş ve iş demek. Ülkemizin ekonomik anlamda sıkıntılar çekmesi üzerine bir işletme açmak cesaret isteyen bir iş. Bu anlamda kardeşlerimi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

KENDİ ÜRETİP, KENDİ SATIYOR

Açılışı gerçekleşen Bol Bol Ekmek Unlu Mamuller İşletme Sahipleri Celal Tanrıverdi ve Alpay Sökmen, “İşletmemizin açılışına gelen herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. İşletmemizde Ekmek, kuru pasta çeşitleri, yaş pasta çeşitleri, tatlı çeşitleri gibi Un ile yapılan ürünler üretiliyor. Amacımız kaliteli ürünleri Kırıkkaleli hemşerilerimize sunmak. Satışını yaptığımız bütün ürünler kendi imalatımız. Kendi şehrimize bir hizmet yapmak” ifadelerini kullandılar. Haber Merkezi