BİZ BİRLİKTE VARIZ

BİR İYİLİKTE SEN YAP

 

Kırıkkaleliler Eğitim, Kültür, Sağlık, Sosyal Yardım Vakfı “Biz birlikte varız bir iyilikte sen yap' sloganıyla Ramazan Ayı´nda yardım kampanyası başlattı.

 

Kırıkkale’de sağlık çalışanları yangın tatbikatı yaptı Kırıkkale’de sağlık çalışanları yangın tatbikatı yaptı

GEREKLİ YARDIMLAR YAPILACAK

Ankara´da faaliyet gösteren ve kurulduğu günden itibaren Kırıkkaleli vatandaşları tek çatı altında buluşturan Kırıkkaleliler Eğitim, Kültür, Sağlık, Sosyal Yardım Vakfı, geleneksel hale getirdiği yardım kampanyası etkinliğini bu yılda gerçekleştiriyor. Biz birlikte varız bir iyilikte sen yap' sloganıyla başlatılan ve bu yıl 5´incisi gerçekleştirilen Ramazan Ayı yardım kampanyasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerekli yardımlar yapılacak.

 

İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Vakıf Başkanı Aytekin Araç, “Ülkemizde ve Memleketimizde ramazan sofraları bolluk ve bereket içinde olsun diye, Kırıkkaleliler Vakfı ailesi olarak, ihtiyaçlara bir nebze katkı sağlamak için, tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ramazan Dayanışma Seferberliğine ilk katkıyı Vakıf Yönetimi olarak biz yaptık. Ramazan Ayı paylaşmak, sevgi, hoşgörü demektir. Faaliyetlerimizi bu yönde en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz”

 

BİRLİKTE BU BEREKETİ ULAŞTIRALIM

Araç,”3 Bin Aileye ulaşmayı planladığımız erzak yardımında ihtiyaç sahibi ailelere hazırladığımız erzak paketlerini ulaştırmaya başladık. Sizler de seferberliğe destek olun, Vakıf Başkanlığımızca kurulan Sosyal Yardım Komisyonunun koordinasyonu ile Dernek Başkanlarımız ve Köy Muhtarlarımızca belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere mübarek ramazan bereketini ulaştıralım” dedi. Haber: Ersin Atasayar