31 Mart gecesi ilçeye bağlı Topal Dede Türbesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, MHP Bahşılı Belediye başkan adayı Halil İbrahim Bişkin ve beraberindeki 3 kişi, Topal Dede Türbesi’ne dua etmeye gitti. Türbe dönüşü Bişkin’in bulunduğu araca kimliği henüz belirsiz kişiler tarafından tüfekle ateş açıldı. Tüfekten çıkan saçmalar aracın camı ve kaportasına isabet ederken, saldırıda yaralanan olmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Özgür Özel’in Kırıkkale ilgisi! Yine Kırıkkale’yi işaret etti! Özgür Özel’in Kırıkkale ilgisi! Yine Kırıkkale’yi işaret etti!

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan kamera inceleme çalışmaları sonucunda, Belediye Başkan Adayı olan ve resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Bişkin ve beraberindekilere silahlı saldıran şahıslar ve araçları tespit edildi. Çalışmalarda tespit edilen H.İ.A. ve O.Y. gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar, Emniyetteki ifadelerinde olayın gerçekleştiği saatlerde bölgede olduklarını itiraf ettikleri öğrenilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Haber: Burak Can