SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı. Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı. Her iki ülkede savaşa hazırlık için seferberlik ilan edildi.

 

ESNAFLARA BAYRAK DAĞITILDI

Azerbaycan´a destek için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, esnaflara Türk Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı dağıttı. Bayrakları alan esnaflar dükkanlarına asarak, Azerbaycan´ın yanında olduğunu bir kez daha gösterdiler. Başkan Saygılı,  “Bugün Azerbaycanlı kardeşlerimize destek için Kırıkkaleli hemşerilemize Azerbaycan ve Türk Bayrağı dağıtıyoruz. Esnaflarımız bu manada büyük ilgi gösterdiler”

Kırıkkale’de sağanak yağış etkili oluyor Kırıkkale’de sağanak yağış etkili oluyor

 

AZERBAYCAN´IN HER DAİM YANINDAYIZ

İşgalci Ermenistan´ı da protesto ettiklerini belirten Başkan Saygılı, “Biz Azerbaycan´ın her daim yanındayız. Biliyorsunuz ki biz tek millet iki ayrı devletiz. Tüm Dünya´nın da bu işgalci Ermenistan´a tepkisini göstermesini istiyoruz. İnşallah yine kazanan Azerbaycanlı kardeşlerimiz olacak. İşgal edilen topraklardan Ermenistan´ı çıkartıp atacaklardır. Şu bilinmelidir ki Azerbaycan ve Türkiye kardeştir. Bizim için can Azerbaycan´dır. Bizler sonuna kadar yanında olacağız” dedi. Haber: Kenan Kuzucu