Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı göreve başladıktan sonra belediye'de bir dizi değişime başlamıştı. Mesai saatleri ile başlayan değişim, açık alandaki pazarlarda atıkların toplanması konusunda pazarcı esnafı ile yapılan ortak çalışmanın ardından, su tahsilatında saat değişikliği ile devam etmişti. Bu değişimin yeni halkası halk günü oldu.

Başkan yardımcısı Bakır açıklamıştı

Sungur, Yahşihan Belediyesi’nin borcunu açıkladı! Sungur, Yahşihan Belediyesi’nin borcunu açıkladı!

Geçtiğimiz hafta yapılan Katı Atık ve Yeşilvadi Su Birliği Meclis toplantısına katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mutlu Erol Bakır Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın belediyede bir günü halk günü yapmayı planladığını açıklamıştı. Halk günüde vatandaşların sorunlarını Başkan Saygılı'ya aktarmak için fırsat olduğunu belirtmişti.

10:00-12:00 saatleri arasında

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada' 8 Mayıs 2014 tarihinden itibaren her hafta Perşembe günü Halk Günü etkinliğine katılacak. Vatandaşlarımız bu sayede Belediye Başkanımıza her türlü sorunlarını ve taleplerini iletme imkanına kavuşacaklar. İçinde bulunduğumuz hafta da başlaması düşünülen uygulama 1 Mayıs resmi tatili nedeniyle 8 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak. Belediye Meclis Salonunda yapılacak toplantı 10.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek' ifadeleri kullanıldı.