ÇALIŞANLARI ZİYARET ETTİ

Vali Yunus Sezer, Ramazan Bayramı´nda çalışan personeli ve şehit ailesini ziyaret etti. Sezer ve beraberindekiler, ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek çalışanların bayramını kutladı. Daha sonra Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´nde itfaiye personeliyle bayramlaşan Sezer, ardından kontrol noktalarındaki polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Vali Sezer, Bölge Trafik Denetleme Noktasında açıklamada bulundu.

 

BUNDAN SONRAKİ BAYRAMLARDA KUCAKLAŞACAĞIZ

Vali Sezer, 'Ramazan Bayramı koronavirüs nedeniyle biraz buruk geçiyor. Vatandaşlarımız, tam kapanma nedeniyle evlerinde bayramlarını geçiriyor. Buradan, bu bayramı da vesile bilerek tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah yaptığımız dualar kabul olur ve bundan sonra koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler faydasını gösterir. Vatandaşlarımız, bundan sonraki bayramlarda en azından kucaklaşarak, aile ziyaretleri yaparak geçirme imkânları bulur' dedi.

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Sezer, Bitlis´in Tatvan ilçesinde 4 Mart 2021´de kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan Muhabere Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu´nun babası Muharrem ve annesi Hafize Umulu´yu da ziyaret etti. Şehit Ömer Umulu´nun çocukları ile yakından ilgilenen Vali Sezer, şehidin çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Sezer´e ziyaretlerinde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Uğur Özmen  ve İl Emniyet Müdürü Günter Şenses eşlik etti. Haber: Kenan KUZUCU

Anneler Günü Ne Zaman? 2024 Anneler Günü Anneler Günü Ne Zaman? 2024 Anneler Günü