6 GÜNDEM GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye Meclisi Nisan ayı meclis toplantısında Başkan vekilliği seçimleri yapıldı. Belediye Meclis Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında toplam 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Nisan ayı meclis toplantısı Çakır Yıldırım başkanlığında belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

BELEDİYE ENCÜMENİNE 3 ÜYE SEÇİLDİ

Bir önceki toplantıya ait karar özetinin okunmasıyla başladı. Meclis divan kâtipliğine asil ve yedek üyeler seçildi. Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım 2´nci Meclis Başkanvekilliğine ise Sıtkı Arifoğlu seçildi. Gündemin bir diğer maddesi olan Belediye encümenine 1 yıllığına 3 üye seçildi. Cemile Üner, Ahmet Hilmi Savaş ve Satılmış Aksun encümen üyeliğine seçildi.

 

Talesemi görülme sıklığı artıyor Talesemi görülme sıklığı artıyor

ÜYELER BELİRLENDİ

Ayrıca İhtisas Komisyonları üyeleri 5 kişi olarak belirlenerek Plan Bütçe komisyonu, İmar tadilat komisyonu, Arge komisyonu, Gençlik ve sosyal hizmetler komisyonu, AB komisyonu üyeleri açık oylama ile belirlendi. Gündemin 5 maddesinde eğitim ve danışma kuruluna Erdal Parlak üye olarak seçildi. Gündemin son maddesi olan 5393 sayılı Belediye Kanunun 56´ncı maddesince 1 yıllık faaliyet raporu değerlendirilerek görüşüldü. Toplantının 2. Bileşimi 05 Nisan 2016 yılında yapılmak üzere toplantı sona erdi.