Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yapımına geçtiğimiz yıllarda başlanan Öğretmenevi inşaatı alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Yıldırım, yeni öğretmenevinin yakın bir zamanda devreye alınacağını söyledi.

OKULLARI ZİYARET ETTİ

İlçeye kazandırılacak yeni öğretmenevi inşaat alanında incelemelerde bulunan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve belediye meclis üyeleri, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İncelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan Yıldırım “İlçemizde yapımı bitmek üzere olan Öğretmenevi ve inşaatı devam eden okullarımızı ziyaret ettik. En kısa zaman da öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine açılacaktır. Yapımlarında emeği geçen herkese çok teşekkürler” diye konuştu.

Hafız öğrenciler finalde yarıştı Hafız öğrenciler finalde yarıştı

KONAKLAMA SORUNU GİDERİLECEK

Belediye Başkanı Yıldırım “Yapımı son aşamaya gelen öğretmeneviyle İlçemizde konaklama sorunu büyük ölçüde çözülecek. İlçemize gelen misafirler nezih bir mekanda kalacaklar. Daha çok ilçe halkının kullanımına yönelik olan öğretmenevinin 60 yatak kapasiteli, içinde restoranı , düğün salonu, hamamı, otoparkı olan modern bir tesis olacak. Yakın bir zamanda hizmete girecek öğretmenevimiz ilçeye büyük katkısının olacağına inanıyorum” dedi.  Haber: Kenan Kuzucu