ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Aile Destek Merkezleri'nden 140 bin kişi yararlandı Aile Destek Merkezleri'nden 140 bin kişi yararlandı

Bahşılı Belediyesi 2020 yılı yaz dönemi çalışma programında bulunan çalışmaları tamamlarken, hava şartları el verdiği sürece ek çalışmalarını da sürdürüyor. Göreve geldiği günden itibaren altyapı çalışmalarına ağırlık veren Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, yaz döneminde sıcak asfalt çalışmaları yapıldığını, ara yollara kilit parke döşemesi gerçekleştirildiğini söyledi. Şimdi de yaz döneminde asfaltı atılan yolların kenarlarında tretuvar çalışması başlattıklarını belirten Başkan Tekin, çalışmanın kısa zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi. Başkan Tekin bu bölgenin aynı zamanda yürüyüş yolu olması içinde çalışma yapılacağını vurguladı.

 

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Bahşılı ilçesinde sıcak asfalt yapılan yerlerin tretuvar çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Sıcak asfalt yapılan yerlerin tretuvar çalışmaları başladık, kısa zamanda tamamlanacak inşallah. Halkımızın her alanda sorun ve taleplerine yönelik çözüm üretmek amacıyla çalışmalarımız gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bizler vatandaşlarımızın bizlere emaneten verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz” ifadesini kullandı.

 

GÜZERGAHLAR BELİRGİN HALE GELECEK

İlçenin gelişmesi noktasında gereken özveriyi gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Tekin, “Belediyemizin imkanlarını halkımızın yararına en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Sosyal, kültürel, eğitim ve vatandaş odaklı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yolu bulunmayan bölgelerimizin dahi sıcak asfaltla buluşmasının gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu tretuvar çalışmalarıyla yol güzergahlarımız daha belirgin hale gelecektir. Burada görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Kenan Kuzucu