Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu


MHP Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, çalışmaların aralıksız sürdürüyor. Büroya gelen vatandaşların yanı sıra esnaf ziyaretlerinde de büyük ilgi gören Göçer vatandaşın taleplerini dinleyerek, not alıyor. Esnaf ve vatandaşın gösterdiği yoğun ilgi karşısında memnun kaldıklarını belirten Göçer, 7 Haziran'da hep birlikte iktidara yürüyeceklerini ifade etti.

Onlarla ağladık onlarla güldük

Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer ziyaretler esnasında hep Kırıkkale'de bulunduğunu hiç ayrılmadığını bu yüzden esnafı ve vatandaşları çok iyi tanıdığını söyledi. Göçer 'Hiç kimse bize 'Daha önceden yoktun. Şimdi aday oldun niye geliyorsun' demedi. Çünkü herkes biliyor ki biz her zaman onlarla birlikte idik.Sılayı rahimim ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Her zaman onlarla beraber olduk, her zaman çarşıda olduk, onlarla ağladık, onlarla güldük. Beni tanıyanlar bilirler bağımı memleketimde hiçbir zaman koparmadım. Şimdi aday adayı oldum. Bu ziyaretlerimizi daha sık yapıyor onlarla istişareler yapıyor sorunlarını dinliyoruz. Ben milletvekili olsamda aynı davranışa devam edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın' dedi. Esnaflar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gençlik yıllarından itibaren MHP'de görev alan Milletvekili Aday Adayı Göçer'e başarılar dilediler.