Uzun süre tedavi gören Cemal Baran’ın ölümü sevenlerini derinden üzdü. Baran’ın cenazesi Hüseyin Kahya Mahallesi’nde bulunan evinden alınarak, Çarşı Camii’ne getirildi. Burada camiye gelen vatandaşlar, Baran için dualar okuldu. Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ, rahmetli Baran’ın oğulları Köksal ve Yaşar Baran taziyeleri kabul etti. Ardından öğle namazına müteakiben Baran’ın cenaze namazı kılındı.

YENİMAHALLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Baran’ın cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığı’na toprağa verildi. Burada yakınları ve cenazeye katılanlar bol bol dua ettiler. Cenazenin definden sonra mezarlıktaki vatandaşlar yeniden Baran’ın Hüseyin Kahya Mahallesi’nde bulunan evine geldiler. Evinde Baran, için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Daha sonra Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ, rahmetli Baran’ın oğulları Köksal ve Yaşar Baran taziyeleri kabul etti.

Katılanlar

Baran’ın cenazesine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Emniyet Müdür Hasan Onur, MHP milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, Türk Kızılayı Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Müstakil Gazeteciler Başkanı Cengiz Selci bazı sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile ve diğer meslektaşlarımız ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yavru Baykuş, itfaiye yardımıyla yuvasına kavuştu Yavru Baykuş, itfaiye yardımıyla yuvasına kavuştu