Bahşılı'da kadınlar günü etkinlikle kutlandı Bahşılı'da kadınlar günü etkinlikle kutlandı


Kırıkkale'de önemli alışveriş merkezlerinden birisi olan Altunbilekler, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programını bu yılda gerçekleştirdi.Düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Müftüsü Bekir Gerek, Kurum Müdürleri ve Altunbilekler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek katıldı. Program Altunbileklerin özel restoranı olan Altunbilek sofrasında gerçekleştirildi.

Bereket getirsin

Programda bir konuşma yapan Mustafa Altunbilek, düzenledikleri iftar programının artık geleneksel hale geldiğini ve her yıl devam ettirmeyi düşündüklerini kaydetti. Altunbilek, 'Bizim amacımız bu mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliği sağlamak. İnsanlarımızın çalışanlarımızın gönüllerini hoş tutmak. Ramazan ayı bereket ayıdır. İnşallah tüm insanımıza bereket getirir' dedi.

Anlamlı iftar

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise yaptığı konuşmada Kırıkkale'nin büyük Alışveriş Merkezlerinden birisi olan Altunbilekler'in her yıl düzenlemiş olduğu iftar programının çok anlamlı bulduğunu belirtti. Kırıkkale'ye büyük yatırım yapan Altunbilekler'in önemli işler yaptığını belirten Kolat, Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.