Ahmet Sungur açtı ağzını, yumdu gözünü! “Hırsızlığın daniskası, en berbatı burada” Ahmet Sungur açtı ağzını, yumdu gözünü! “Hırsızlığın daniskası, en berbatı burada”


ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUNLAR VAR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de etkisini gösteren Koronavirüs salgını kapsamında çeşitli alanlarda sorunlar yaşanıyor. Yaşanılan bu sorunlar karşısında İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Kırıkkale´nin talep ve sorunlarını anlatan Altınışık, “Şehrimizin çözüm bekleyen büyük sorunları var. İnşallah bu sorunların çözümü için çaba ve gayret göstereceğiz” dedi.

 

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Altınışık, “Genel Başkanımız ile ilimiz Kırıkkale´nin genel durumu (MKE tesislerinin içinde bulunduğu sıkıntı ve sorunlar, tarım ve hayvancılık, ilimizde yerel basın ve esnaflarımızın içinde bulunduğu sıkıntılar, EYT´liler ile 3600 ek gösterge bekleyen kamu görevlilerimizin sorunları, STK ve derneklerimizin talepleri ve ülke gündemimiz üzerine) istişarelerde bulunduk. Ülkemizin yoğun sorunları içerisinde ilimiz Kırıkkale ile ilgili göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka, ayırdığı değerli 5 saatlik zaman için kendisine ilimiz ve teşkilatımız adına çok teşekkür ederimim” şeklinde konuştu.

 

Haber: Ersin atasayar