Siyaset sahnesine Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında giren 'Erdemliler Hareketi'nin imzasıyla kurulan AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 18 yılı geride bıraktı.

Kırıkkale Millet Bahçesi Gençlik Merkezi yeni yerine taşındı Kırıkkale Millet Bahçesi Gençlik Merkezi yeni yerine taşındı

 

SÜRPRİZ PASTA

AK Parti´nin gönüllü hizmetkarı, Kırıkkaleli iş insanı Haydar Albayrak, tarafından partinin 19. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında il binasında program düzenlendi.  Programa İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz, Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ve parti yöneticileri katıldı. İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında kurulan partimiz 19 yılda çok büyük başarılara imza attı. Temennimiz bundan sonraki süreçte nice 19. Yıllar diyorum”

 

KIRIKKALE´NİN DAHA ÇOK HİZMETE İHTİYACI VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 19 yıl önce AK Parti´nin kurulduğunu dile getiren Kırıkkaleli iş insanı Haydar Albayrak, “AK Parti´nin bugün 19. Yılını kutluyoruz. Rabbim nice yıllarda birlikte olmayı diliyorum. AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde 19. Yılımızı kutlayacağız. Kırıkkale´nin daha çok hizmete ihtiyacı var. AK kadrolar ile birlikte bu hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Amacımız ilk yapılacak seçimde ekipçe çalışacağız”

 

KIRIKKALE ÖRNEK OLACAK

Daha önce olduğu gibi Kırıkkale´de 3 Milletvekili çıkaracaklarını söyleyen Albayrak, “Daha çok çalışıp sıkmadığımız el, kucaklaşmadığımız, selam vermediğimiz hemşehrilerimiz kalmayana kadar çalışacağız. Kırıkkale´mizin her alanda özellikle sanayide ve istihdamda örnek şehir olması için dün olduğu gibi bu günde azimle, inançla kararlılık ile her şeyden önemlisi Rabbimizin izni ile dik durup eğilmeden Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın emrinde ve izindeyiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi ayırmasın” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından 19. Yıl pastası kesildi. Haber: Kenan Kuzucu