TIR YOLA ÇIKTI

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, parti genel merkezlerinin Türkmenlere yardım kampanyası başlattığını hatırlattı.  Bir hafta boyunca Cumhuriyet Meydanı´nda ve ilçelerde toplanan Bayırbucak Türkmenleri yardım kampanyasının tamamlanmasının ardından bir tır dolusu yardım yola çıktı

 

RABBİM GÖZYAŞINI DİNDİRSİN

İl genelinde toplanan yardımların 1 tıra yüklendiğini belirten Akçay, 'Bütün teşkilatlarımızın emeği oldu. emeği geçen teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu kampanyaya duyarlık gösteren saygıdeğer vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah orada yaşanan bu dramı da bir an önce bitirsin. Gözyaşını da dindirsin diye Rabbimizden niyaz ediyoruz' dedi.

Kırıkkale Lisesi’nin projesi Avrupa birincisi oldu Kırıkkale Lisesi’nin projesi Avrupa birincisi oldu

 

KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR

Akçay  “‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir´ diyen bir dinin mensubu olarak, nerede yardım eli uzatılması gereken varsa, asırlar boyu yardım elini uzatan bir ecdadın da torunlarıyız. Birkaç aydır Türkmen dağında Bayırbucak Türkmen kardeşlerimizin orada çektiği zulüm, verdikleri mücadele hepimizin gözlerini yaşartıyor' diye konuştu.