AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ın ev sahipliği yaptığı toplantıya Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin ve AK Parti merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş ile AK Parti İlçe ve Belde Başkanları katıldı.

AK Parti belediyeciği çok iyi bilir

Tanıtım toplantısı öncesi bir konuşma yapan Ak parti İl Başkanı Mürsel Akçay AK Partinin Hizmet partisi olduğunu. Başbakan Erdoğan'da hizmetlerine İstanbul Büyükşehir Belediyesinde başladığını belirterek ' İstanbul Büyükşehir Belediyesini aldığında İstanbul susuzluktan kırılmıştı. Çöpler dağ gibiydi. İstanbul Büyükşehir belediyesi borç içinde yüzüyordu. Başbakanımız İstanbul gibi büyük metropolü bütün borçlarını ödediği gibi içme suyu problemini de halletti. AK Parti belediyeciği çok iyi bilir. Belediye Başkanlarımız bulundukları bölgelerde halkın gönlüne girmek onların görevleridir. Başbakanımız diyor ki hizmet ederseniz insanlar hizmeti unutur. Yapılanları görmez. Yapılmayanları görür. Ama insanların gönüllerine girerseniz onlar sizleri oradan çıkarmazlar. 2 tane Belediye Başkanımız Keskin ve Delice Başkanlarımız partimize katıldı. Bizimde gönüllerimiz onlarla birdi. Aynı duyguları yaşayan arkadaşlarımızdık. Kendilerini AK Parti'den görmekten son derece mutluyuz' ifadesini kullandı.

Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek” Önal, “Gün sonunda bizim de hesap vermemiz gerekecek”

İç Anadolu'nun en yüksek oyu

İl Başkanı Akçay Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinerek ' Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var . Türkiye tarihinde bir ilk olacak. Biz inanıyoruz ki 10 Ağustos'da Başbakanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkın teveccühüyle milletin adamı olarak seçileceğine inanıyoruz. Biz istiyoruz ki daha önce ki aldığımız seçimlerden daha yüksek bir oy alalım. Türkiye ortalamasının üzerinde ya da içi Anadolu bölgesinde ki illerin içinde en yüksek oyu almak istiyoruz' ifadesini kullandı.

Hizmet yarışı

İlçe ve Kasaba Belediye Başkanları ve İlçe başkanları ile yapılan toplantıda konuşan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım AK Parti saflarında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Yıldırım ' Esasen ben ile birlikte üç meclis üyemizde AK Parti'ye katıldı. Bugünde Demokrat Parti'den Meclis üyesi arkadaşımız partisinden istifa ederek AK Partiye katılacak. Siyaset hizmet yarışı. Bizde bu yarışta yer almak halkımıza en iyi hizmeti etmek için hizmet sevdası olan AK Parti'yi tercih ettik' ifadesini kullandı.