SORUNLAR PEŞ PEŞE GELECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, eski Adliye Binası´nın 50 metre ilerisine yapılacak olan yeni Adliye Sarayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni Adliye Sarayı´nın yapılması ile birlikte sorunların peş peşe geleceğini söyleyen Başkan Baloğlu, “Daha öncede Valilik binasının yerinin yanlış olduğunu söylediğimiz gibi şimdide söylüyoruz yeni adliye binasının yeri yanlış” diye konuştu.

 

Kırıkkale artık göç veren değil, göç alan il oldu Kırıkkale artık göç veren değil, göç alan il oldu

NEFES ALINACAK TEK YER

‘Adliye Sarayı´nın şehrin en gözde yerinde, belki de nefes alacak tek yerde yapılması Kırıkkale´ye ihanettir´ diyen Başkan Baloğlu, “Çok zor değil komsu illeri ziyaret etmek. Zaten keşmekeş olan Kırıkkale şehir merkezi şantiye görünümü ve sonrasında yeni adliyenin açılması ile tamamen yaşanamaz bir hal alacağı aşikardır”

 

SANAL PARK PROJELERİ

Vatandaşın tepkisini azaltmak için önüne yapılan makyaj Japon Parkı´nı tabiri caizse günah çıkartma girişimi niteliği taşıdığını söyleyen Baloğlu, “Bu sadece buzdağının görünen kısmıdır. Dahası da var. MKEK arazilerine yapılacak konut inşaatları ile felaketin diğer bir ayağını teşkil etmektedir. Sanal park projeleri ile kimsenin gözünü boyanmasını istemiyoruz. Yazıktır günahtır vebal vardır” diye konuştu.