Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Büyük Anadoluspor´u antrenmanda ziyaret ederek takıma başarılar diledi.

Kırıkkale’nin yerel gazetelerinden Vali Makas’a ziyaret Kırıkkale’nin yerel gazetelerinden Vali Makas’a ziyaret

 

7 BİN 100 TL BAĞIŞLADI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sezon boyunca tüm imkanları kullanarak takıma destek verdiklerini belirterek kampanya başlattı.  Başkan Saygılı, ziyarette yaptığı konuşmada, 'Kendi maaşımdan takımımız için 7 bin 100 TL bağışlıyorum' dedi.

 

KIRIKKALESPOR KIRIKKALE´Yİ TEMSİL EDİYOR

Sezon hazırlıklarına devam eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor´u Belediye Başkanı Saygılı ziyaret ederek futbolculara başarılar diledi. Başkan Saygılı, ziyarette yaptığı konuşmada “Kendi maaşımdan takımımız için 7 bin 100 TL bağışlıyorum. Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil ediyor”

 

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

‘Belediye imkanlarını her türlü takımımız için kullanıyoruz´ diyen Saygılı, “İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz bende buradan bir kampanya başlatıyorum. Kendi maaşımdan takımımız için 7 bin 100 TL bağışlıyorum.  İnanıyorum ki kampanyaya tüm hemşehrilerimiz bu kampanyaya destek verecektir. Kırıkkalespor bizim göz bebeğimiz başında Kırıkkale olan her şey bizi ilgilendirir' ifadelerlini kulandı.

 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetimi ise Başkan Saygılı´nın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. HABER: EMEL SELCİ