48 bin öğrenci karne aldı

Kırıkkale Valisi Makas, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti Kırıkkale Valisi Makas, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti

 

2019-2020 eğitim ve öğretimin yarıyılı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce İsmail Üstüner İlkokulu´nda karne töreni düzenlendi.

TEK TEK SINIFLARI GEZDİLER

Etkinliğe Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, okul müdürü Fatih Toraman, şube müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.  Okula gelişi sırasında öğrencilerin çiçekleriyle karşılanan Vali Yardımcısı Özkılınç ve beraberindekiler, daha sonra sınıfları gezdiler. Sınıfları gezerek öğrencilere iyi tatiller temennisinde bulunan Özkılınç ve beraberindeki protokol, bu tatili iyi değerlendirmeleri ve derslerini de ihmal etmemeleri temennisinde bulundular.

YARIYILI TAMAMLAMIŞ OLUP KARNE ALDI

Müdür Tüfekçi, “Kırıkkale´de 2019-2020 Öğretim Yılı 1. yarıyılında il genelinde; Okul öncesinde 57 okulda 4 bin 409, Temel eğitimde 154 okulda 29 bin 544, orta öğretimde 61 okulda 14.137 öğrenci olmak üzere toplanda 272 okulda 48 bin 90 öğrenci örgün eğitimde birinci yarıyılı tamamlamış olup karne aldı” dedi.  Tüfekçi, “2019-2020 Öğretim Yılı 1. yarıyılında il genelinde; Okul öncesinde 57 okulumuzda 4 bin 409, Temel eğitimde 154 okulumuzda 29bin 544 orta öğretimde 61 okulda 14 bin 137 öğrenci olmak üzere toplanda 272 okul/kurumuzda 48 bin 90 öğrencimiz örgün eğitimde birinci yarıyılı tamamlamış olup karne aldılar. Bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.”

MERAK, İNANÇ VE GÜVEN

“Sevgili öğrenciler bir dönemi daha tamamladınız. Bu süre boyunca elde ettiğiniz bilgi ve tecrübeler, fiziki büyümenin ötesinde size kazanımlar sağlayacak. Yeter ki bilgiye, araştırmaya, öğrenmeye ve gelişime olan merak, inanç ve güveniniz daima var olsun. Bu noktada yarıyıl tatilini; hem dinlenmek, değerlendirmelerde bulunmak, hem de kendinizi, yaşadığınız çevreyi tanımak, ilgi alanlarınıza göre dünyada yaşanan gelişmeleri daha yakından takip etmek için de bir fırsat olarak görmenizi isterim.”

Haber: