19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak 19 Mayıs ile Gençlik Haftası, tüm yurtta coşkuyla kutlanacak


19 Ekim 2014 tarihinde kendi sahasında Keçiören Bağlumspor'u konuk eden ve karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan temsilcimiz Kırıkkalespor 26 Ekim tarihinde deplasmanda oynadığı Zara Belediyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle ağır ceza almıştı. Zara Belediyespor deplasmanın son dakikalarında çıkan olaylardan dolayı kırmızı lacivertiler ceza kuruluna sev edilmişti. Ceza kurulu da Kırıkkalespor'a grupta hiçbir takıma verilmeyen bir ceza vererek iki maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası vermişti.

Cezadan 6 puan çıktı

Zara Belediyespor maçında çıkan olaylardan sonra alınan cezalardan dolayı maçlarını deplasmanlarda taraftarlarından yoksun olarak oynayan Kırıkkalespor nihayet bu hafta sonu taraftarı ile kendi evinde buluşacak. Aldığı iki maç cezasının ilkinde komşu il Kırşehir'de Aksaray Sanayispor'u konuk eden temsilcimiz bu maçtan 3- 0 galip ayrılmıştı. Cezanın ikinci maçını ise başkent Ankara'da Gölbaşı sahasında oynayan kırmızı lacivertiler konuk ettiği Kayseri Hacılar Beledispor'u da 4-0 yenerek gurbette oynadığı maçlardan 6 puan çıkartırken kalesinde de gol görmemişti.

Bu son olsun

Zara maçında çıkan olaylarda aldığı cezadan sonra tüm dikkatler Kırıkkalespor'a cevrildi. En ufak yaşanacak olayda tekrar ceza alması gündemde. Bu yüzden taraftarların oldukça dikkatli olması gerekiyor. Taraftar Dernekleride bu konuda titiz bir çalışma içinde. Taraftarlar sık sık birbirlerini uyararak takımın ceza almaması için taşkınlık ve kötü tezahurattan uzak durma çalışması içindeler.

Kazan'la eve dönüyoruz

27 gündür kendi sahasında taraftarından yoksun olan kırmızı lacivertliler bu özleme bu hafta sonu son verecek. Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Başkentin temsilcisi Kazan Belediyespor'u konuk edecek olan Kırıkkalespor'da taraftarlar bu maçta tribünleri doldurması bekleniyor. Kırmızı lacivertli futbolcularda kendi evinde oynayacakları bu karşılaşmada tüm taraftar derneklerini yanlarında görmek istediklerin ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istediler.