TELEKOM´DAN AÇIKLAMA YAPILMIYOR

Pandemi nedeniyle hayatımızın en önemli parçalarından biri haline gelen internet, Kırıkkale´de alt yapı sorunu nedeniyle vatandaşları mağdur duruma düşürüyor. Gazetemize konu ile ilgili her gün onlarca şikayet gelirken Türk Telekom tarafından alt yapı ile ilgili hiçbir çalışma yapılmıyor. Daha önce birkaç kez alt yapı krizini haberleştirmemize karşı Türk Telekom´dan konu ile ilgili hiçbir açıklama gelmemesi de tepkiyle karşılanıyor.

 

ÇOCUKLAR MAĞDUR OLUYOR

Kırıkkale Bağlarbaşı Mahallesi Zümrütkale Bulvarı´nda çocukları EBA üzerinden eğitim alan vatandaşlar yeni taşındıkları eve internet alamıyor. Vatandaşlar defalarca kez Türk Telekom´a  müracaat ettikleri halde sonuç alamadıklarını ifade ediyorlar. Çocukların EBA üzerinden eğitim aldığını söyleyen vatandaşlar, Türk Telekom´un bu uygulaması nedeniyle çocuklarının eğitimden mahrum kaldıklarını vurguladılar.

 

TEPKİYLE KARŞILANIYOR

Sürücüler dikkat! Tüm EDS’ler çalışıyor Sürücüler dikkat! Tüm EDS’ler çalışıyor

21. Yüzyılda bir şehir merkezinde üstelik eğitim dahil bir çok yaşamsal faaliyetler internet üzerinden yapılırken Kırıkkale´de halen bu tür alt yapı krizlerinin yaşanması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Haber: Çağlar Atmaca