Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 2015 yılının ilk gününde vatandaşlara umut dolu yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Saygılı Acısıyla tatlısıyla, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıldığını, umudumuzu koruyarak, huzur içinde bir yıla girmenin coşkusunu yaşadıkları belirtti. Başkan Saygılı mesajında '2014 yılı içerisinde göstermiş olduğunuz teveccüh ile 9 ay önce Kırıkkale tarihinde rekor oy alarak Belediye Başkanı görevini şahsıma emanet ettiniz.

Bu sorumluluk bilinci ile geçen süreç içerisinde birlik, beraberlik ve kardeşlik bağı kurarak yeni adımlar atmanın Şehrimizi daha ileriye götürmenin arayışı içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz.Yeni yıl inşallah Kırıkkale'mize huzur, refah, mutluluk ve bir o kadar da bereket getirecektir.

Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür' ifadesini kullandı.

Şehrimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz

Kırıkkale’de o firma personel alacak! Kırıkkale’de o firma personel alacak!

Kırıkkale Belediyesi olarak 2015 yılında belirledikleri hedeflere, halka sunulan projeler için somut adımlarının atılacağı bir yıl olacağı kanaatinde olduğunu belirten Başkan Saygılı 'Şehrimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz.Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Kurumsallaşmamızı tamamlayarak, adaletli, sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışı oluşturma gayesi ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İnşallah 2015 yılı marka şehir olma yolunda adımların tamamlanacağı bir yıl olacak.Her yeni yıl, yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır.İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar her alanda ilerlemeler ile zenginleştirir. Bizimde bu hızlı gidişe ayak uydurmamız yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir.Yeni yılla birlikte gelecek günlerin karanlıktan aydınlığa, eşitliğe dayalı kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.

Yeni yılın herkese başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum' ifadelerini kullandı.