HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kırıkkale Şehitler Mezarlığının ziyareti ardından Konuşma yapan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz geçtiğimiz yıl ülkemiz uçurumun kenarından milletimizin kahramanlığı sayesinde döndüğünü belirtirken sözlerine şöyle devam etti. “O gün Cumhurbaşkanımız önderliğinde bütün Türkiye sokaklara döküldü. Her şeyi göze alarak, kefenini giyip ülkesine ne pahasına olursa olsun sahip çıktı. O gece gerçekten bir destan yazıldı ama önemli olan bu musibet ve kahramanlıktan ders çıkarmak.” Dedi.

 

BU FELAKETİ UNUTMAYACAĞIZ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz cümlelerine ek olarak “Bu felaketi unutmamak, unutturmamak adına o gecenin şehitlerine, gazilerine ve halkı için 15 Temmuz haftası boyunca etkinlikler düzenlenecek. Ve 15 Temmuz ruhunu gelecek nesillere aktarılacak. Bu etkinliklerin startını bu kutsal mekanda şehitler mezarlığında yaptık. Bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize de şifa diliyorum. ” Dedi.

 

ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI

Kırıkkale Şehitler Mezarlığı ziyaretinde söz alan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can bundan sonra kimsenin böyle bir kalkışmaya cesaret edemeyeceğini söyleyen Milletvekili Ramazan Can ifadelerine ek olarak “Dünya demokrasi tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. Bu şanlı milletin tarihinde hep zaferler vardır. Miryokefalon dan, Sakarya Meydan Muharebesine kadar her zaman tek yumruk, tek yürek olarak yan yana savaşmışlardır. Bu darbe girişiminden sonra güçlü olan toplumun temellerini iyice güçlendirmek ve bunu bizden sonraki nesle aktarmak için durmadan çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

 

 

KATILIM YOĞUNDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak, Kırıkkale Garnizon Komutanı Selami Arslan, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Mhp İl Başkanı Erdal Baloğlu,  Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve Şehit Aileleri katılımı ile gerçekleşti.