ÜST SIRALARA ÇIKMAK İSTİYOR

Misli.com TFF 3. lig 4. Grubunun en zorlu rakiplerinden biri olan Bursa Yıldırım Spora kendi sahasında 3-2´lik skorla kaybeden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, bu haftaki karşılaşmada Kozansporu kendi sahasında 1-0 mağlup etti.  Küme düşme potasından uzaklaşan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 14 günde çok zorlu 4 maça çıkacak. Önümüzdeki 14 günde önce Kestel ve Siirt deplasmanına gidecek, daha sonra da iç sahada Düzce ve Bayrampaşa´yı konuk edecek. Ligde 15 puanla 13. sırada yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor zorlu fikstürden en az hasarla ayrılıp üst sıralara tırmanmak istiyor.

 

MKE Kırıkkalespor ile Yahşihanspor, şampiyonluk için karşı karşıya gelecek MKE Kırıkkalespor ile Yahşihanspor, şampiyonluk için karşı karşıya gelecek

BU YÜKÜ KALDIRMAK KOLAY DEĞİL

Güraçar, “22 günde oynayacağımız 7 maçlık periyodun en zor kısmına girdik. Şimdi 14 günde 4 maç bizi bekliyor. Mevcut kadromuzu en verimli şekilde kullanıp oyun sistemimize en yüksek sadakatı gösterip kalan 4 maçtan toplayacağımız puanlar ile devreyi en iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız. Hafta sonu son 4 maçında gol yememiş ve yenilmeyen Kozan FK ile oynadık. Alt sıralardan bağlantımızı koparmak adına önemli bir maçtı. 8 günde 3. Maçımızı oynadık. Bu yükü kaldırmak kolay değil. Tüm oyuncularımızı tebrik ederim” ifadesini kullandı.

 

Haber Merkezi